tag:blogger.com,1999:blog-6041458235060748332.post7979018329002813256..comments2023-06-04T11:19:59.519+02:00Comments on Tímea in motion: Banánový koláč s karamelom :)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/11570549716918737324noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6041458235060748332.post-48883565927446361712012-11-12T07:03:41.998+01:002012-11-12T07:03:41.998+01:00Dakujem za inteligentny koment, recept je pod modr...Dakujem za inteligentny koment, recept je pod modrym linkom...treba mat len otvorene oci, pekny den!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6041458235060748332.post-88025844917432136222012-11-11T20:55:24.183+01:002012-11-11T20:55:24.183+01:00pice dajte sem receptpice dajte sem receptAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6041458235060748332.post-13955855328359624252012-11-02T22:28:37.883+01:002012-11-02T22:28:37.883+01:00Cau, konkretne tento kolac som nerobila, ale mam s...Cau, konkretne tento kolac som nerobila, ale mam skusenosti s podobnym bananovym...existuje spaldova hladka muka tu pouzivam na 100 % namiesto klasickej hladkej. Cesto ma trosku hustejsiu konzistenciu, pravda, ale mne to vobec nevadiiii :) pokial by ti to vadilo, mozes skusit pol na pol...este stle lepsia alternativa ako klasicka birela hladka. Co sa tyka toho medu, takto: pre tento kolac je velmi dolezity banan, ten musi byt totalne zrely, vies tie ktore su uz zvycajne vo vypredaji :DDD teda aby boli dostatocne sladke...no a tympadom mozes kludne vynechat ten praskovy cukor, a co sa tyka medu, podla chuti (asi 1/2 salky, nemam rada presladene kolace ):) ale ak mas pravy hnedy cukor, tak to je OK, ale podla mna staci 3/4 salky. :) Daj vediet ako sa ti vydaril, drzim palce. :) Timeainmotionhttp://timeainmotion.blogspot.sknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6041458235060748332.post-90287847414724534812012-11-02T20:28:17.691+01:002012-11-02T20:28:17.691+01:00Ahoj. Skúšala si už robiť tento koláč? Zajtra sa n...Ahoj. Skúšala si už robiť tento koláč? Zajtra sa na to chystám a chcela by som poriadiť, chcem dať špaldovú múku a neviem či môžem koláčik robiť čisto len z nej alebo si mám dať pol na pol s klasickou múkou. A med radíš použiť namiesto bieleho cukru alebo toho hnedého? V tom prípade toho medu dáš aké množstvo? monciahttps://www.blogger.com/profile/10744337441266167164noreply@blogger.com