19. marca 2012

Čo je to "Crossfit / Bootcamp"?


Bootcamp je tréningový program pochádzajúci z amerických vojenských výcvikových centier, určený pre širokú verejnosť. Je ideálne cvičenie pre tých, ktorí si radi na svojom tele zamakajú, neobmedzuje sa pritom na žiadnu vekovú či kondičnú skupinu. Výhodou bootcampu je sila skupiny, vytvára ideálne podmienky pre tých ľudí, ktorí si ťažko vytvárajú pozitívny návyk k cvičeniu napríklad tým, že individuálne cvičenie v posilňovni ich nenapĺňa.



Každý bootcamp je hodinu dlhá stréningová jednotka, ktorú možete absol­vovať viackrát týždenne. Bootcamp je tréning v malých skupinách ( necho­re­o­gra­fického typu), ktorého základom je funkčný tréning. Ďalej v sebe zahŕňa: stabi­li­začný tréning, tvarovací tréning celého tela, stabi­li­začný a silový tréning zameraný na “core”- strednú časť tela, zvyšo­vanie kondície a  mobility.





Páči sa mi energia, variabilita, kreativita cvičenia, každá hodina je iná, ako aj to, že pri cvičení sa využívajú najrôznejšie cvičebné pomôcky /kettlebell, TRX, Bosu atď/.

Vďaka všestrannému zameraniu, náročnosti a efektivite tréningov, hlavné zlepšenie vidím vo zvýšení telesnej kondície, sily a viditeľnom vytvarovaní postavy. Tréningy majú nezanedbaneteľný pozitívny vplyv aj na moje bežecké výsledky, ktoré sa neustále zlepšujú…

Bootcamp je makačka&fun! Okamžite som si ho zamilovala. Prídte si to skúsiť na vlastnej koži.

Kedy a kde?
Každý
PONDELOK    7:00
PIATOK            7:00
Victory fitness
Košická 49
Brati­slava



Otázka do plénu: Vyskúšali ste to už? Ak áno, ako sa Vám to páčilo?

Ak sa ti tento príspevok páčil, klikni dole na "Páči sa mi" - pomáhaš zvyšovať návštevnosť blogu. Ďakujem. :)

Be Fit - Be Yourself - Be Happy

2 komentáre:

  1. ahoj
    kolko ludi cvici spolu?
    aka je cena toho treningu?
    t.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, momentalne sme 3-4 baby v skupine, zavisi od toho, ze kto kedy stiha, maximalny pocet je vsak 8 ludi, vsak pridi 2x na ukazkovu hodinu (daj mi vediet kedy by si mohla, pls) ktore su zadarmo a uvidis, hm? tesim sa! :)

    OdpovedaťOdstrániť