Možno sa čudujete, o
potrebe variť GOJI bobule, skôr než ich pridáme v sušenej forme? Podľa
čínskej medicíny, sa blahodarné vlastnosti bobúľ Goji, prejavujú až po
varení, minimálne 5 minút.
Goji bobule sú bežné v ázijskej
medicíne. Sú jedným z najviac živinami bohatých potravín na Zemi.
Obsahujú esenciálne aminokyseliny, bohaté na vitamín A a dobrým zdrojom
vitamínu C. Vedeli ste, že obsahujú viac ako 20 stopových minerálov a vitamínov,
vrátane zinku, železa, fosforu, riboflavínu? Tento ovocný nápoj je
super, vyskúšajte ho!
Porcií: 2 - 4
Zloženie
• 1 šálka hrozna (možnosti: bobule hrozna alebo jablko môže byť tiež použité, a dnes som to robila s pečenou tekvicou, odporúčam!)
• 1/4 šálky Goji bobule, varené po dobu 5 minút a vychladené
• 1 šálka vody
• 1 lyžica jablčného organic octu
• 1/2 šálky pomarančovej šťavy
• 1/2 lyžičky mletej škorice
Metóda :D :
Ak používate mixér: Všetký zložky dajte do mixéra alebo do kuchynského robota. Pulz na vysokú úroveň až do hladka.Velice komplikované :)
Timi, kde kupujes Goji? Katka
OdpovedaťOdstrániťDNES SOM KUPILA AJ TEKVICKU, UVIDIME AKE TO BUDE :-). INAK SI MA NAVNADILA SO SMOOTIES, INE UZ ANI NERANAJKUJEM, MNAM
OdpovedaťOdstrániťKATKA