5. decembra 2012

Goji drink

Možno sa čudujete, o potrebe variť GOJI bobule, skôr než ich pridáme v sušenej forme? Podľa čínskej medicíny, sa blahodarné vlastnosti bobúľ Goji, prejavujú až po varení, minimálne 5 minút.

Goji bobule sú bežné v ázijskej medicíne. Sú jedným z najviac živinami bohatých potravín na Zemi. Obsahujú esenciálne aminokyseliny, bohaté na vitamín A a dobrým zdrojom vitamínu C. Vedeli ste, že obsahujú viac ako 20 stopových minerálov a vitamínov, vrátane zinku, železa, fosforu, riboflavínu? Tento ovocný nápoj je super, vyskúšajte ho!

Porcií: 2 - 4

Zloženie

• 1 šálka hrozna (možnosti: bobule hrozna alebo jablko môže byť tiež použité, a dnes som to robila s pečenou tekvicou, odporúčam!)
• 1/4 šálky Goji bobule, varené po dobu 5 minút a vychladené
• 1 šálka vody
• 1 lyžica jablčného organic octu
• 1/2 šálky pomarančovej šťavy
• 1/2 lyžičky mletej škorice

Metóda :D :

Ak používate mixér: Všetký zložky dajte do mixéra alebo do kuchynského robota. Pulz na vysokú úroveň až do hladka.Velice komplikované :)


2 komentáre:

  1. Timi, kde kupujes Goji? Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. DNES SOM KUPILA AJ TEKVICKU, UVIDIME AKE TO BUDE :-). INAK SI MA NAVNADILA SO SMOOTIES, INE UZ ANI NERANAJKUJEM, MNAM
    KATKA

    OdpovedaťOdstrániť