Nájdete ho vo viacerých mäsových výrobkoch. Kurací separát, alebo hanlivo pomenovaný ružový sliz. Viete vôbec, čo to je?
Párky
Kto z nás by túto „pochúťku“ nepoznal…
Viete však, z čoho všetkého sú párky vyrobené?
Tkanivá
obrúsených hydinových kostí (často i rozmleté kosti) a mnohé ďalšie
„chutné“ náhrady – áno, presne to tvorí obľúbené raňajky či večeru
mnohých Slovákov.
Čítajte + video: Kurací separát alebo "ružový sliz"... - ach-ach, ešte že párky, salámy, pašteky nejem...vôbec, absolútne, nikdy, bodka. (domáce kvalitné mäsko, domáce zabíjačkové dobrôtky, áno, aj keď, nie často...)
Našťastie , nemáme možnosť návštítviť všetky závody na výrobu a
spracovanie potravín, pestovateľov, chovateľov, výrobcov obalových
materiálov, výrobcov prísad do jedľa, veľkosklady s potravinami ...atď.
naozaj je toho dosť, ale aby toho nebolo málo, tak ešte aj v predajniach
sa dodatočne upravujú suroviny...za účelom zvýšenia zisku ako napr.
namočením tvrdých syrov do vody, priliatím vody, mlieka, kefíru do bryndze
...a pokračovať by sa dalo,..
... ale ak sa nad cenami párkov v našich obchodoch len tak trochu
zamyslíme..." mäso len
videli , aj to len... zďalaaaaaaaaaeka ".
Súvisiace články:
Nepočúvajte štát!
Nikto Vás nenúti kupovať všetko, čo je v regáloch obchodov...
Optimálna výživa
Súvisiace články:
Nepočúvajte štát!
Nikto Vás nenúti kupovať všetko, čo je v regáloch obchodov...
Optimálna výživa
Ak sa ti tento príspevok páčil, klikni dole na "Páči sa mi to" - pomáhaš zvyšovať návštevnosť blogu. Ďakujem. :)
Be fit - Be Yourself - Be happy
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára