16. júla 2012

Milí Moji Čitatelia, Športovci,

ospravedlňujem sa za absenciu nových príspevkov, ale už som viac ako týždeň chorá, takmer vôbec nešportujem, liečim sa... ale v stredu - ak všetko bude v poriadku - sa už plánujem vybrať na ľahký jog, pretožeeeee:
Prihlásila som sa na Budapest 30 km beh, 07.10.2012. juhejj! - prípravu na celý maratón už asi nestíham, nevadí, dám to na jar v Prahe :).

Dúfam, že Vy sa máte fajn, zdraví, plní elánu, a športovali ste/športujete aj za mňa :))) 

"Ak máš všetko a nemáš zdravie, nemáš nič - ak nemáš nič a máš zdravie, máš všetko." 
V zdravom tele zdravý duch!

Majte sa, prajem pekný deň. Papa!

2 komentáre:

  1. je mi, luto, že si chora.. prajem rychle uzdravenie!! a gratulujem k prihlaseni na 30k BP.. ja vtedy budem v KE, takze nic ale sa vidime v Prahe 2013!!!

    obdivujem serioznost tvojeh pripravy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahooooj, dakujem, no nie je to prijemne, najprv zapal hrdla, teraz uz brutalna chripka...ale vies co, asi som potrebovala oddych... Tak to je cool, ty musis ist do KE, ja som uz tam bola, a ja zas do BP, ty tam si zas bola ty, haha... A spolu do Prahy?!? Supeeeeeer!!! Velmi sa tesim, konecne girl-sport-buddy! No, a moja momentalna priprava, je SERIOZNE ZIADNA :D Musim sa poriadne vyliecit, a potom uz idem na to, snad tych 30 km zvladnem do oktobra... A Ty si sa uz vratila? V KE planujes polku, ze? :) Papa.

    OdpovedaťOdstrániť