7. apríla 2012

Pohyb je život

Kráľ cvikov - drep.
Na dnes som mala naplánovanú ľahkú "osmičku", vonku však poctivo mrholí...tak nevadí, aj zajtra je deň! :) To však vôbec neznamená, že dnešné cvičenie úplne vypustím! Kdeže! Namiesto mokrého behu si radšej fajne zacvičím na vrchnú časť tela: bicep, triceps, ramená, chrbát a samozrejme brucho a drepy.* 40 minút a hip-hop, hneď sa cítim lepšie.
Koniec výhovorkám! Všade sa dá cvičiť, aj doma: v obývačke pred televízorom, v spálni pri/na posteli, pred kompom pri pozeraní filmu...ja dokážem aj v kuchyni pri linke, lalala. Pokiaľ človek má skutočne úprimný záujem venovať sa športovým aktivitám, zaručene nájde spôsob, aby pohyb mohol vykonávať kdekoľvek.
Skutočnosť, že svoje telo zaktivizujete, totiž nie je nevyhnutne podmienená opustením domáceho prostredia. Vy nepotrebujete vôbec prekročiť prah svojho bytu, pretože efektívne cvičiť sa dá všade,  AJ DOMA! či už s váhou vlastného tela, alebo so závažím. napr. keď nemám po ruke jednoručky, používam 1,5l PET fľaše od minerálky (naplnené, samozrejme, haha) - a perfektná činka je 1-2 hotová! Skutočne, treba len chcieť. Chcela by som povzbudiť všetkých, ktorí začínajú cvičiť. Aj keď je to zo začiatku ťažké treba raz začať…chuť časom určite príde ;) Držím palce!
* jednotlivé cviky budú postupne vysvetlené na tomto blogu, už čoskoro!!!

Dnes je svetový deň zdravia....pamätajte si Vaše fit ciele!

"Zdravie je predpokladom všetkého"
(Miloš Kopecký)  

Ak sa ti tento príspevok páčil, klikni dole na "Páči sa mi to" - pomáhaš zvyšovať návštevnosť blogu. Ďakujem. :)

Be Fit - Be Yourself - Be Happy

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára