24. októbra 2012

Pijem, piješ, pijeme...

Pijem pravidelne - všade!
Toto jednoduché pravidlo vás bude nútiť vidieť výsledok vášho pitného režimu. Vhodná je aj 1,5L fľaša, ktorú budete mať pred sebou. Za doobedie musí objem fľaše zmiznúť preč. Keď budete z práce odchádzať, mal by byť obsah druhej fľaše plný max. na 0,5L. Tekutiny konzumujte každú hodinu v množstve cca 2-3dl.
Môžete prijímať bylinkové čaje, riedený zelený čaj (luhovaný max 4 minúty), jemne minerálne vody, vodu z automatu alebo aj vodu z vodovou. Prosím, vynechajte už navždy nápoje s obsahom cukru a umelých sladidiel, aj ochutené minerálky (mimochodom, dodnes nechápem, čo to je za chémiu...) Nič z toho vaše skutočné telo nepotrebuje. Naozaj.
Výsledok? Okrem toho, že na začiatku, kým si váš metabolizmus buniek zvykne na blahodarný prísun tekutín, budete chodiť častejšie na WC. Ale to vôbec nevadí, lepšie ako chodiť na fajčiarsku prestávku nie? Okrem toho získate väčší potenciál bunkovej energie = viac energie pre vašu prácu = viac schopnosti koncentrovať sa = viac produktivity = väčší plat = väčšia spokojnosť vás samotných. Bingóó.
Byť produktívny vďaka svojmu skutočnému telu sa oplatí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára