2. Jedzte pravidelne 5 x denne malé porcie.
3. Jedzte pestro: uprednostňujte čerstvú, živú stravu.
4. Dodržiavajte dostatočný pitný režim – 1,5 až 2 l vody, minimálne.
5. Plánujte si jedálniček vopred a nakupujte vhodné potraviny: žiadne polotovary, umelé jedlá.
6. Obmedzte príjem soli, nahraďte ju bylinkami.
7. Zvýšte príjem čerstvej zeleniny a ovocia - ja vždy sledujem aj krajinu pôvodu a preferujem domácich poľnohospodárov :), alebo pôjdem rovno na trhovisko.
8. Vyhýbajte sa vyprážaným, mastným a zaprážaným pokrmom.
9. Vyhýbajte sa sladkostiam a slaným pochutinám.
10. Obmedzte príjem alkoholických nápojov.
Veľa šťastia a hlavne trpezlivosti!
Môj jedálniček, 20. November:
6:15 - 1/2 banánu
7:00 - bodywork (30minút kardio, 30 posilňovanie)
8:45 - 1/2 banánu
10:00 - veľká Fit tyčinka s pekánovým orechom
12:00 - kapustová polievka (bez zemiakov a mäsa), soté z tofu s ananásovo-mrkvovým šalátom
15:00 - malý biely jogurt
17:00 - cottage cheese
19:30 - zeleninový šalát (ľadový šalát, špenát, paradajky, paprika, avokádo), s mozarellou a olivovým olejom, posypaný amarantom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára