9. mája 2012

Páčia sa Vám ženské svaly?

No, mne veľmi, aj mužské...:o)))

Tak čo milé Dámy (príp. Páni)? Aký máte názor na fitnesky, na pekné ženské svaly? Chcete sa im podobať alebo vás odpudzujú? Skúšali ste posilňovať, alebo si občas len tak zacvičíte? :)

Mňa nesmierne fascinuje zdravé, pevné a vkusne svalnaté, silné ženské telo. Pokiaľ je to z estetického hľadiska v rozumnej miere tak je to podľa mňa skutočne krásne, až umelecké. Na druhej strane, typy veľmi vymakaných žien ma väčšinou odpudzujú ako ,,mužatky", žena by mala vždy ostať ženou, nemalo by jej to prerásť cez hlavu, tá motivácia za dokonalosťou by mala mať hranice.
Ale: niekto má rád pivo a niekto jahodový puding so šľahačkou. Niekto oboje, niekto ani jedno. Ale nepoznám nikoho, komu by to chutilo zmixované. Niekto má rád tuhé svaly, niekto mäkké krivky ženského tela. Niekto oboje, niekto ani jedno...

Pozor: 60-70 % strava + 30-40 % tréning = pekná postava


Na postave však treba pracovať stále, málokto vidí alebo vie, koľko driny a koľko času je za skutočne pekným telom. Ja som niekedy bola útla v ramenách, chrbát, paže som mala veľmi slabé... ale dá sa to vypracovať na väčšiu spokojnosť, len to chce pravidelnosť, vôlu a čas. Tehličkové brucho a'la čokoláda...khm, áno, to je už neskutočná drina a námaha...poďme radšej na fotky, lalala. Vždy keď sa mi nechce na tréning (pravda, to sa stáva skutočne len málokedy), tak sa pozriem na  tieto alebo podobné fotky, a....šprint do fitka, haha! Ten dnešný už mám za sebou, išlo to aj bez fotiek a pritom nie som fitneska, robím to len pre dobrý pocit...

- drepy: 12 kg záťaž
- hrudník: 2x 3.25 kg
- biceps: 3 kg
- triceps: 2.5 kg
- chrbát: mŕtvy ťah + bench press kombinácia 12 kg
- ramená: 2x 2.5 kg kotúč
- brucho + hlboké funkčné brucho 

Easy. Hýbte sa, pamätajte si, že svaly jedia aj za VÁS!!! :o)

























Chcete vedieť kde trénujem, klik? :)
Moje 4 kľúčové cviky...

Ak sa ti tento príspevok páčil, klikni dole na "Páči sa mi to" - pomáhaš zvyšovať návštevnosť blogu. Ďakujem. :)

Be Fit - Be Yourself - Be Happy

2 komentáre:

  1. pacia sa mi take telo zeny ake tu mas zverejnene :-)
    a seba kedy napozujes a zverejnis takto aktovo :?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D aj mne sa pacia take, dik... no seba najskor vtedy, ak budem mat take vymakane telo, ale asi nie aktovo...len tak sportovo in action:)

      Odstrániť