8. októbra 2012

Provokujem.... :P

Milujem fitness!
Pre niektorých skončili prázdniny a začala škola. Pre ďalších práca neskončila ani nezačala, pracujú stále. Čo tak, ale prestať byť nespokojný so svojou postavu a začať niečo so sebou robiť?

Motivuj sa!

Najľahšou cestou je povedať, že nemáš čas, že nemáš kde chodiť cvičiť. Vyhováranie ti ide, ale ako si na tom s cvičením? Každý by chcel mať skvelú postavu a pritom nič pre to nerobí. Neexistujú prípravky s čarovnými pilulkami, že si jednu dáš a schudneš. Dáš si ďalšiu a nabereš čistú svalovú hmotu. Ak budeš celý život hovoriť len, že sa to nedá, nemám čas, budeš stratený a nikdy nezískaš to, po čom túžiš. Skvelú postavu!

Nemám čas na cvičenie

Stále len tie výhovorky o tom čase. Dlho by Vám to trvalo do fitnes centra, musím sa doma postarať o deti a manžela. Začnite konečne myslieť aj na seba a nemajte len klapky na očiach. Svet ponúka toľko možností a cvičenie nie je výnimkou. Skúste si urobiť plán práce a chcete mi povedať, že si nenájdete hodinku alebo dve len pre seba? Jáááj, Vám sa nechce!

Nemáme fitko, nebudem chodiť cvičiť

Zase dookola to isté. Videli ste niekde napísané, že ak chcete cvičiť, musí to byť len vo fitnes centre? Pravidelný pohyb je predsa tiež cvičenie a cvičiť sa dá aj doma. Jáááj, to za Vám zase nechce a určite príde ďalšia výhovorka. Keď dieťa nechce zeleninu, rodičia mu to prikážu lenže vy ste už dospelí a nemá Vám to kto prikázať. Zleniveli ste a takto to pôjde ďalej, treba s tým niečo urobiť.

Moje brucho...like!

KONEČNE SA PRESTAŇTE VYHOVÁRAŤ


JE ČAS NA ZMENU!


Či máš 15 alebo 40 rokov. Nikdy nie je neskoro začať niečo pre seba robiť. Nehovorím, že kvôli tomu si hneď treba platiť drahé fitká alebo nakupovať domov drahé stroje. Všetko začína len od teba tak sa začni hýbať. Vonku je pekné počasie tak si choď každý deň na pár minút zabehať, zabicyklovať, pokorčuľovať,….
Keď je škaredé počasie tak môžeš cvičiť aj doma, to nie je žiadny problém. Využí veci , čo máš okolo seba, všetko je len v tvojej hlave!

PRVÝ IMPULZ NA ZMENU MUSÍ ÍSŤ OD TEBA

Nebodaj ideš čakať na to, kedy ti niekto povie, že by si mal so sebou niečo robiť. Nie je lepšie počúvať toto?,, Ako si sa zmenil. Ty cvičíš? Vyzeráš naozaj dobre!” Vety, ktoré by počul každý z nás veľmi rád, ale bez toho aby si nezačal, nedokážeš nič.
Netvrdím, že cesta k zmene postavy je jednoduchá. Pravda, je tŕnistá, ale ten úspech stojí za to. Ľudia sa na teba začnú pozerať inak, budeš sa cítiť lepšie, znížiš možnosť infarktu alebo akéhokoľvek ochorenia.

NECVIČ PRE ĽUDÍ, ALE PRE SEBA!

Šťastní bežci :)

 Ak mieniš zmeniť svoju postavu, rob to len kvôli sebe. Nech ťa iní do toho netlačia. Ty sám sa rozhodni či si slabý jedinec, ktorý všetko vzdá alebo silný žralok, ktorý, keď sa do niečoho zahryzne, už to nepustí! V tvojej hlave je ta cesta, len ju musíš objaviť. Ľudia neprajú úspech, keď ti niekto hovorí, že na to nemáš a nedokážeš to, ešte nevie, čo sa v tebe skrýva. Takéto reči len v tebe musia zbudzovať ešte väčšiu túžbu a odhodlanie zmeniť sa. Ty si šelma a šelmu práve vypustili!

Kto povedal, že beh nie je atraktívny šport? :P

Dúfam, že sa Vám článok páčil. Motivuj sa a začni niečo so sebou robiť, ešte dnes! :)

1 komentár: