13. marca 2012

Ahoj,



som Tímea, úplne jednoduché dievča, trošku komplikované... :o)

Môj život je ako jeden veľký sen : šialený, prostý a zázračný zároveň...

Behám kvôli všetkým "vedľajším účinkom" behu, možno to znie divne, ťažko sa to chápe ale zažiť to je naozaj jedinečné. 

Na bootcamp sa vždy môžem spoľahnúť, že mi vylepší náladu, dodá energiu a umožní mi precítiť tú úžasnú silu svalov ...
...lebo bike je sloboda. 

Ovocie a zelenina, áno! Denne, život treba žiť farebne.

  Občas mi narastú krídla a uletím... a občas narážam do vecí hoci mám otvorené oči.
 

Milujem celý svet a všetky jeho svetlá, vône a zvuky! Lalala :o)

Ak sa ti tento príspevok páčil, klikni dole na "Páči sa mi" - pomáhaš zvyšovať návštevnosť blogu. Ďakujem. :)


Be Fit - Be Yourself - Be Happy

9 komentárov:

  1. Neda mi ale čo ta napadlo si urobit takuto stranku o sebe? Inak skoda ze tu nemas viacej fotiek ako cvicis a aj video by sa siklo.

    Velmi by ma zaujimalo to preco je tu tato stranka, preco si sa zmenila - respektive aka si bola v minulosti. Preco prave teraz?

    Ja cely zivot sportujem, ale nikdy by ma nenapadlo robit takuto stranku.
    Ale super ze si ju urobila, Arnoldove desatoro-4 je super. Dakujem.

    ..a k ostatnemu (co si urobila/napisala) ak budes chciet ti tiez mozem dat koment.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj :)
    Dakujem za komenty, super! bezecke zaciatky uz vies :) clanky o fitku, fotky, videa, budu... A k tomu blogu...vsimla som si, ze na Slovensku neexistuje ziadny kvalitny, AMATERSKY blog zamerany na zdravu zivotospravu ako celok. Ak sa nieco najde, tak tie su zamerane striktne len na chudnutie ,nezmyselne a kratko trvajuce hladovky. Lenze ja nehovorim o chudnuti, ja hovorim o zdravom zivotnom style komplexne: strava, pohyb, pozitivne myslenie. Samozrejme, nechcem aby teraz hned vsetci zacali tak a tolko behat ako ja, kazdy si musi najst ten svoj sport, ved urcite vies...takisto, co sa tyka stravy, neda sa vsetko zmenit HNED, ale postupne, rozumne a vytrvalo. Vsetko je v hlave. Chcem len ukazat nejaky smer,motivovat ze sa to da! A ze preco "az" teraz? Intuitivne, vnutorny hlas, vnutorne nutkanie - teraz prisiel ten spravny cas :) Mam co povedat, planov a napadov mam viac ako dost, a budem velmi rada ak sa mi podari oslovit, a hlavne inspirovat co najviac ludi. Ano, Arnoldove desatoro je perfektne - vies preco mam rada sportove citaty? Lebo sa daju aplikovat na kazdy aspekt zivota. Ak mas este nejaku otazku, pytaj sa kludne, alebo napis mi Tvoj pribeh a ja to zverejnim (ked chces:). Pribehy Mojich Citatelov :o) Dakujem este raz a prajem pekny vikend :)A tesim sa na spolocny bootcamp, treba to vyskusat! :) Papa.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. oki, tak som ti napisal na gmail.
    ak ti nic neprislo hladaj to v spame...

    inak nechodi ti privela spamu, ked tu mas tak verejne zverejnenu emailovu adresu?

    aj ked len cisto na tuto vec...

    ale ak to das sem takto:
    timeainmotion(zavinac)gmail.com

    tak podla mna ti nebude chodit tolko spamu..
    respektive casom moze chodit velmi vela...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dik za pripomienky + rady, zatial mi nastastie nechodia ziadne spamy. A nevies mi poradit,pls, ze kde sa nastavuje to, aby ste dostali moje odpovede do mailu? To musi byt fakt blbe, ze tu musite vsetko preklikavat...ale dik, aspon mam vyssiu navstevnost :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som sa dnes vecer nahodou preklikala do tvojho blogu. Zaujimave, naozaj. Mozno pre moj vkus prilis extrovertne (aj ked seba povazujem za extrovertnu :))) Ale velmi velmi simpaticky blog.

    Inac, v niektorych veciach uplne moj pribeh. Beh milujem (ale v 2012 si ma asi dala o cca. 80km zatial ale ja mam (prvy ofc) maraton za sebou a zranene koleno s prestavkou).. lenze ja nie som ziadny fitness freak (occasional yoga once a week ale viac ako 3 kliky nespravim).

    Budem ta sledovat. Tesim sa.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Soni, dakujem za koment, velmi si ma potesila, spriaznena dusa :))) 80 km je nic, ale prvy ofc marathon, wow, to ma este len caka (podla planov v oktobri). Ja som kind of fitness freak hlavne z toho dovodu, lebo pri dlhych behoch ma strasne bolel chrbat, sekali krize... - mala som velmi oslabene svaly,hlavne hornu cast tela potrebovala som nabrat svalovu hmotu, to sa mi aj podarilo a bolest je prec...ale kliky! ani nehovor... :D ja spravim mozno 8 (horko-tazko, haha). Yoga je good, tiez uvazujem nad nou :))) K tomu maratonu: ako/kolko si trenovala? :o)
    Tak prajem pekny den, paaaa! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moj trening bol neuveritelne zly.
    Napisem ti mail. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj :)
    Sedim v robote a uz asi hodinu ti stalkujem cely blog, parada!! Super sa to cita.
    Prvy krat komentujem nejaky blog ale, jednoducho, mi to nedalo :)
    U mna je tento enthuziazmus (ci jak sa to spisovne pise) celkom cerstvy, da sa povedat novym rokom sa stal zo mna novy clovek, pred mesiacom by som si toto asi ani neprecitala, teraz ma to nadchyna !

    Dakujem a budem ta sledovat :))

    *San

    OdpovedaťOdstrániť