11. apríla 2012

...Devín pod 55 min dáááám!


Často sa ľudia pýtajú na zmysel života, ale život nemá zmysel. On len čaká na chvíľu, keď mu ho dáme my. :)

V nedeľu Národný beh Devín - štartovací sektor 1 !!! MOJA VÝZVA:
11625 m  =>  00:55:00 
Milujem túto fotku...:o)


 + chcela by som sa konečne dostať do prvej desiatky, naposledy 11. (2. zimná desiatka) predtým 12.(1. zimná desiatka) :DDD Teraz to DÁM!!! Držte mi palce :)
Ako som nakoniec dopadla??? click 
 
Baby, prečo by ste mali začať behať? (click)

4 komentáre:

 1. Nový sportband doma, už len počkať, kým mi zase poteče teplá voda a nemusím sa somrovať u kamarádov pre sprchu. A po polročné pauze jupííí zase do topánok! :) Klára
  Ugyanez magyarul alá translator:
  SportBand új otthon, csak várni hogy a forró víz folyik majd megint, és nem kell rúgni egy barátja a zuhany alatt. A hat hónapos szünet jupííí cipő újra! :DDD Addigis rugdosom a barátaim.
  Kitartást a bloghoz!

  OdpovedaťOdstrániť
 2. Koszonom szepen, erdekes a forditas, hahahaha. Nagyon orulok az ujrakezdesednek, miert hagytad abba fel evre? Serules, vagy "csak ugy"? Nekem is volt itt-ott par honap kihagyasom, par honap nem nagy ido, konnyen bele fogsz jonni, erosebb, kitartobb, gyorsabb leszel. Itt majd talalsz tanacsokat, vagy kerdezz :o)

  OdpovedaťOdstrániť
 3. Hát ilyen kifogások, na. Éppen nagyon koltoztem, vagy nagyon beteg voltam, aztán meg nagyon nem akaródzott :) És minek eroltetni. Van ilyen, megesik, de most megint van kedvem. K.

  OdpovedaťOdstrániť
 4. Szuper, drukkolok, majd irj, hogy hogy haladsz ;)

  OdpovedaťOdstrániť